Lidmaatschap

Bij onze vereniging zijn er diverse mogelijkheden van lidmaatschap (tarieven 2024) :

1. Basislidmaatschap (€35,-)
Bij dit lidmaatschap bent u lid van CWSV Prinses Marijke, maar is het wandelen niet inbegrepen. Als u doordeweeks een keer wil meewandelen, dan kan dat tegen betaling van €1,-. Ook kunt u op zaterdag meewandelen. Dan zijn de kosten €8,- en dient u lid te zijn van de KWBN.

2. Recreatief lidmaatschap (€60,-)
Bij dit lidmaatschap bent u lid van CWSV Prinses Marijke en kunt u op doordeweekse dagen (maandagmiddag, dinsdagavond en/of woensdagochtend) zonder extra kosten meewandelen. Ook dan kunt u op zaterdag meewandelen. Dan zijn de kosten €8,- en dient u lid te zijn van de KWBN.

3. Volledig lidmaatschap (€100,-)
Bij dit lidmaatschap bent u lid van CWSV Prinses Marijke en kunt u onbeperkt meewandelen. Het KWBN lidmaatschap is bij deze vorm verplicht.

4. Donateur (minimaal €15,-)
U kunt ook kiezen om enkel onze vereniging te helpen door donateur te worden, hiervoor krijgt u buiten onze waardering ook het clubblad.

Als u naast het lidmaatschap van onze vereniging ook lid wil worden van de KWBN, kunt u kiezen uit de volgende lidmaatschapsvormen :

1. KWBN Basis (€16,50)

2. KWBN Compleet (€28,88)
Inclusief het magazine Wandel.


Leden krijgen naast bovenstaande ook nog de volgende mogelijkheden :

*Ons digitale clubblad.

*Gratis thee/koffie op clubavonden en clubfeesten.

* Korting bij deelname aan onze winterserie.

*Deelname aan de wandeldagen en/of het wadlopen als deze georganiseerd worden (hiervoor geldt een eigen bijdrage).

*Deelname aan diverse niet- wandelactiviteiten waaronder een etentje (tegen een geringe betaling).

*Gezelligheid!Wilt u meer willen weten over onze lidmaatschappen neemt u dan contact op via onze contactpagina. Als u direct lid wilt worden, drukt u op onderstaande button :

Website Software