45e Winterserie
Prinses Marijke

Elk jaar organiseren wij onze Winterserie. Dit is een serie wandeltochten waaraan iedereen kan deelnemen. Deze tochten vinden plaats op de eerste zaterdag van de maanden december, januari, februari en maart. De afstanden die gelopen kunnen worden, zijn 5 km, 10 km, 15 km en 25 km. In de maanden februari en maart komt daar nog een 40 km route bij. Elke dag wordt een andere wandelroute aangeboden in één van de vier windrichtingen.

Planning
2 december 2023

Onze 46e winterserie hopen wij op de volgende data te organiseren:
2 december 2023
6 januari 2024
3 februari 2024
2 maart 2024

Praktische zaken

5 kilometer
10 kilometer
15 kilometer
25 kilometer
40 kilometer (alleen in februari en maart)

5, 10 en 15 km    9:00 - 12:30 uur

25 km                 8:30 - 11:00 uur

40 km                 8:00 - 10:00 uur

Tijden zijn onder voorbehoud

Het inschrijfgeld voor deze Winterserie is nog niet vastgesteld.

Inschrijven kan digitaal tot één week voor het evenement.

Inschrijven kan ook ter plaatse op het inschrijfbureau. U kunt hier contant betalen of pinnen.

Het inschrijfbureau is geopend vanaf 7:00 uur tot uiterlijk 18:00 uur.

Het inschrijfbureau is op verschillende manieren te bereiken :

Per auto
Vanaf de A2 neemt u de afslag Geldermalsen en volgt de borden in de richting van Geldermalsen. Als u binnen de bebouwde kom komt, rijdt u verder rechtdoor en neemt u bij de derde rotonde de weg naar rechts (richting Meteren). U ziet dan de brandweerkazerne aan uw linkerhand. Bij de volgende rotonde (voor de spoorwegovergang, bij gebouw De Pluk) gaat u linksaf. U komt nu op de Meersteeg en rijdt parallel aan de spoorbaan. Na een paar honderd meter vindt u de parkeerplaats aan uw linkerhand.

Vanaf de A15 neemt u de afslag Geldermalsen. Bij de eerste rotonde gaat u linksaf en dan direct rechtsaf de Meersteeg op. U rijdt dan op de ventweg. Deze weg maakt uiteindelijk een scherpe bocht naar links waarna u de parkeerplaats oprijdt.

Per trein
Als u per trein reist, stapt u uit op station Geldermalsen. Op het station gaat u naar de uitgang waar de bussen staan. Daar hebben wij een pendeldienst rijden die u naar het inschrijfbureau brengt. Aan het einde van uw wandeling kunt u ook weer teruggebracht worden naar het station. Deze dienst bieden wij u gratis aan.

Locatie Startbureau

Meer informatie nodig ?

Email

We proberen zo snel mogelijk te reageren

Telefoon

Ma t/m Za 09:00 - 20:00

WYSIWYG HTML Editor